Facebook
YouTube

Eesti Kunstiakadeemia esitleb: ERKI Moeshow 2012 disaininäitus FAUNA FUTURISTICA

Uurimisretke restart: 16.05, kl 18:00
Uurimisretk toimub: 16.05- 27.05
sissepääs: 0.-

Planeedil: kohvik Wabadus
www.wabadus.ee


Tulevikuolendite parateaduslik uurimislabor pakib kohvitassiraketid ja hõljuktaldrikud kokku ning asutab end teele valgussekundite kaugusele.

Minnakse uurima valget planeeti, mille peamisteks eluvormideks olevat kummalised tumehallid jääkuubikloomad. Isegi poolel teekonnal ühinenud infolehmad ja pilveametnikud ei tea, et sadu triljoneid kilomeetreid eemal hakkab startivate kosmostasside kiiritav soojus äratama kappavat-kihisevat-mulisevat-sahisevat loomastikku, mis tulevikule nime ja värvi annab.


8 noort võtsid uurida- milline võiks olla tulevik.

Aga milline siis on ülehomne? Uurimislaboris töödeldi läbi kõikvõimatud erinevad tulevikunägemused ning lahendused jäädvustati salajastesse failidesse ning vaid 40le laudlinale. Jah, laudlinale! Seda selleks, et ka tõeliselt huvitatud linnakodanik saaks läbi šifreeritud märgisüsteemi näha, milliste erakordsete tulemusteni on grupp spetsialiste jõudnud ja valmistuda ette selleks, mida dualistlik maailmakord ükskord endaga kaasa võib tuua- tulevik on ju varsti käes!

Tulevikuolendite parateaduslik uurimislabor: Maarja Põld, Marit Mihklepp, Kristel Laurits, Helen Susan Selirand, Kätrin Avarmaa, Leelo-Mai Aunbaum, Piret Mägi, Raili Randmaa

Laborijuht: Marta Kisand

Laboritööd toetab:
Kultuurkapital
Kohtumispaik Wabadus
Eesti Kunstiakadeemia tekstiiliosakond
Bestwine koos Bellini Canellaga www.bestwine.ee
Kalev
Abakhan

Suured tänud kõikidele asjaosalistele ning abilistele!

Eesti Kunstiakadeemiale kuuluv ERKI Moeshow 2012 tähistab tänavu suurt juubelit- 30.aasta ning 25.kord! See omalaadsete üks suurimaid moeetendusi on toimunud kolm dekaadi ning kestab vähemalt sama kaua veel.

Sünnipäeva tähistame kohvikus Wabadus kultuuriinimestele kohaselt- peene joogi ning seltskonnaga. Kohtumispaik südalinnas katab lauad piduliku laudlinaga ning kohal on ERKI Moeshow sünnipäevalised.

Kolmapäevall on kohal ka tulevikugalerii TANK, kus avatakse Britta Benno teemakohane isikunäitus termotrüki-mustritega "Puhu halvad asjad ära".

Britta Benno on vabagraafika kunstnik, üks kolmest stuudio Grafodroom vedajatest. Galerii TANK on mobiilne tulevikugalerii, mis näitab kuidas võiks välja näha näitusetegevus pärast 2012. aastal toimuvat oodatavat apokalüpsist. tank.kelder.ee