Facebook
YouTube

Eesti Kunstiakadeemia esitleb:
ERKI Moeshow salongiõhtu

22. mai, kell 19.00.

ERKI Moeshow on kestnud 30 aastat ja kestab vähemalt sama palju veel!

Milline oli üritus aastal 1982?
Millest sai legendaarne moeetendus alguse ja mis muudatusi on see läbi teinud?
Kuidas on ERKI Moeshowst saanud see, mis ta täna on?

ERKI Moeshow tänavused korraldajad otsisid üles erinevad inimesed, kes on mingil moel ERKI Moeshow-ga läbi ajaloo kokku puutunud. Kuulasime nende meeleolukaid heietusi ja mälestusi rajudest sündmustest. Neil oli, mida rääkida! Tahate ka teada?

Mõned intervjuud panime üles kodulehele ja neid saad lugeda siit.

Aga veel parem - tahate ka kuulata? Oma mälestusi tulevad meiega vahetult jagama kunagised korraldajad, kuid ka omaaegsed modellid ja teised asjaosalised - et vaadata minevikule lava pealt, eest ja tagant. Teie ette astuvad: Maire Valdma, Lee Stern-Reinula, Veljo Vingissar, Hardi Volmer, Kaire Tali, Reet Aus, Inessa Josing, Hannes Võrno.


Kohtumispaigas Wabadus kestab samaaegselt innovaatiline disaininäitus Fauna Futuristica. 8 noort võtsid uurida- milline võiks olla tulevik. Aga milline siis on ülehomne? Uurimislaboris töödeldi läbi kõikvõimatud erinevad tulevikunägemused ning lahendused jäädvustati salajastesse failidesse ning vaid 40le laudlinale. Jah, laudlinale! Seda selleks, et ka tõeliselt huvitatud linnakodanik saaks läbi šifreeritud märgisüsteemi näha, milliste erakordsete tulemusteni on grupp spetsialiste jõudnud ja valmistuda ette selleks, mida dualistlik maailmakord ükskord endaga kaasa võib tuua- tulevik...
Näituse info Facebookis


ERKI Moeshow juubeliürituste külalistele jagab sünnipäevalaps kommi ka - nagu vanasti lasteaias :) Iga sooja joogiga kaasa Kalevi liköörikompvek.

Salongiõhtut aitavad korraldada EKA, EKA tekstiiliosakond, Kultuurikapital, Nokia, Wabadus, Kalev, TASE 12, Bellini

Siirad tänud kõikidele ERKI Moeshow tegijatele, osalejatele ja publikule läbi aegade, kes inspireerisid antud õhtut läbi viima. Et jätkuks motivatsiooni järgmised 30 aastat sama innuga edasi minna!

Kohtume linna südames - kohvikus Wabadus, sissepääs prii.